Persianes

Instal·lem, repararem i mantenim les seves persianes i finestres domèstiques. Des de un canvi de cinta, fins a la instal·lació de totes les persianes i finestres de la vostra llar. Instal·lem motors i automatitzem persianes, amb elements de paret o amb comandament a distància. Treballem amb finestres i persianes d'alumini i de PVC, amb aïllament pel fred, la calor i els sorolls.

Instal·lem tot tipus de mosquiteres per protegir la vostra llar dels molests insectes voladors  (mosques, mosquits, ...) amb pràctiques mosquiteres enrotllables.

Instal·lem marquesines d'alumini i PVC amb una àmplia gamma de colors.

Busquem les solucions mes eficients, per aconseguir el millor resultat. Per qualsevol avaria o instal·lació que pugui necessitar en la seva llar, empresa, comerç o comunitat. Els materials que utilitzem són de les primeres marques del mercat i homologats segons normativa vigent.

Realitzem manteniments preventius i correctius. Oferim un servei de revisions periòdiques segons el pla de manteniment dissenyat, de forma personalitzada i adaptada a les necessitats especifiques de cada client per tal de mantenir les seves persianes sempre en òptimes condicions d'ús e imatge.