Aigua

Solucions en lampisteria

Instal·lem, repararem i mantenim la seva xarxa d'aigua i desaigua, fuites, desembussos, així com tot tipus de cisternes, sanitaris, aixetes, aigüeres, sifons, bateries d'aigua, desaigües, piques, fonts, vàters, escalfadors, acumuladors i plaques solars. 

Substituïm tubs de plom per coure.

Des de la instal·lació més simple fins a la instal·lació mes complerta, busquem les solucions mes eficients, per aconseguir el millor resultat. Per qualsevol avaria o instal·lació que pugui necessitar en la seva llar, empresa, comerç o comunitat. Els materials que utilitzem són de les primeres marques del mercat i homologats segons normativa vigent.

Realitzem manteniments preventius i correctius. Oferim un servei de revisions periòdiques de les instal·lacions, segons el pla de manteniment dissenyat, de forma personalitzada i adaptada a les necessitats especifiques de cada client per tal de mantenir la seva instal·lació sempre en òptimes condicions d'ús e imatge. Treballem tant per a la seva llar, empresa, comerç o comunitat. 

Treballem amb totes les marques del mercat i assessorem de forma personalitzada segons les necessitats del client. 

Descalcificadors - Osmosi inversa

Descalcificadors electrònics intel·ligents
La solució efectiva al problema de la cals. Protecció del cabell, pell i mans. Evita l'obstrucció de canonades i aixetes. Estalvi amb detergents e incrustacions al renta-vaixella. Protegeix la seva caldera. 

Descalcificadors compactes/hidràulics
Petit, eficaç i òptim. Ultra baix consum d'aigua. Sense connexió elèctrica de dimensions reduïdes que permet una ubicació integrada en la vostra llar.

Sistemes de tractaments d'aigua - Osmosi inversa domèstica
El plaer de beure aigua pura en la vostra llar. Beure l'aigua d'altíssima qualitat, cristal·lina i fresca amb solament obrir la seva aixeta. Major qualitat de vida. Més beneficis per a la vostra salut. Estalvi del 100% en compra de l'aigua embotellada. En la cuina pel seu alt grau de depuració. Sana i segura per al biberó dels seus fills. Dietes baixes en sodi. Infusions amb un autèntic sabor natural. Diferents posicions d'instal·lació. Sota l'aigüera amb adaptació a l'espai disponible.